Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت، تولید کنندگان طلا در ایران در حال اتخاذ اقدامات مناسب برای بهبود جایگاه بین المللی خود از طریق بالا بردن کیفیت تولیدات هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک مقام اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت، تولید کنندگان طلا در ایران در حال اتخاذ اقدامات مناسب برای بهبود جایگاه بین المللی خود از طریق بالا بردن کیفیت تولیدات خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد وفادار گفت، تولید کنندگان ایرانی اخیرا ماشین آلات پیشرفته این صنعت را از کشور ایتالیا وارد کرده اند که قطعا در آینده ای نزدیک تاثیری مثبت بر این صنعت خواهد داشت.

وی در خصوص جایگاه بین المللی تولید کنندگان طلای ایرانی گفت، در حال حاضر کشور در بین 6 تولید کننده اصلی طلای جهان قرار دارد.

وی همچنین خواستار همکاری بین کارآفرینان ایرانی و آذربایجانی در صنعت طلا شد و گفت، فرصت های خوبی برای همکاری بین دو کشور در زمینه صنعت طلا وجود دارد.

قیمت طلا در طی هفته های گذشته در بازار ایران رو به افزایش بوده است. قیمت هر گرم طلای 18 عیار در بازار ایران در 7 سپتامبر به 32.3 دلار رسید.

افزایش قیمت جهانی طلا و تصمیم اخیر بانک مرکزی ایران برای کاهش نرخ سود بانکی از عوامل اصلی افزایش قیمت طلا در بازار ایران بوده است.

انتهای پیام/41

R1012128/P1012122/S7,79,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است