Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@16:34:35 GMT

همچون جوراب شسته شده در ماشین لباسشویی بودم!

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۶۴۷۳

همچون جوراب شسته شده در ماشین لباسشویی بودم!

فضانورد ایتالیایی لوکا پارمیتانو که در اواخر ماه ژوئیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز خواهد کرد، بعد از یک تمرین در دستگاه گریز از مرکز مرکز شهر ستاره‌ای خود را با یک جوراب شسته شده در ماشین لباسشویی تشبیه کرد. او قرار است به همراه کیهان نورد روس الکساندر اسکوتسف و فضانورد آمریکایی اندرو مورگان در 20 ژوئیه بر عرشه ناو کیهانی سایوز ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس-13 راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود.

به گزارش ایسنا، پارمیتانو در صفحه توییتر خود نوشت: "آخرین بخش آموزشی من (برای پرواز با سفینه سایوز) در هفته قبل، آزمون دستگاه گریز از مرکز بود. پنج مرتبه، هر کدام حدود ۱۰ دقیقه. حالا دقیقاً می‌دانم که جوراب پس از چرخش در ماشین لباسشویی چه احساس دارد و چرا آنها هرگز جفت و جور نمی‌شوند! "

داخل این دستگاه شبیه سفینه سایوز ساخته شده و فضانوردان باید در آن تمرین کنند تا دقیقاً برای وضعیت بار اضافه در زمان بازگشت به زمین تجربه به دست آورند.

لوکا پارمیتانو فضانورد ایتالیایی سازمان فضایی اروپا، متولد ۱۹۷۶ در سال ۲۰۰۹ برای سفر به فضا انتخاب شد. او یک بار در سال ۲۰۱۳ سفری ۱۶۶ روزه به فضا داشت. در جریان آن سفر بود که به دلیل مشکل پیش آمده برایش طی راهپیمایی فضایی، نامش بر سر زبان‌ها افتاد.

در جریان این عملیات که خارج از ایستگاه فضایی بین‌المللی صورت می‌گرفت، ناگهان او احساس کرد که آب به داخل کلاه محافظ لباس نفوذ کرده، پارمیتانو نزدیک بود در لباس فضایی‌اش غرق شود. به همین دلیل او و همکارش کریستوفر کسیدی به شکل اضطراری به ایستگاه بازگشتند و لباس‌های فضایی خود را در آوردند.

پارمیتانو می‌گوید: آب جلوی چشم‌‎ها و راه بینی‌ام را مسدود کرده بود. اصلاً نمی‌توانستم چیزی ببینم یا بشنوم. برقراری ارتباط هم کار دشواری بود. تنفس از طریق بینی ممکن نبود. حتی خواستم با زمین ارتباط بگیرم اما نتوانستم. آن‌ها صدای من را نمی‌شنیدند و من هم نمی‌توانستم صدای آن‌ها را بشنوم. به جای اینکه به غرق شدن فکر کنم، دنبال راه‌حل گشتم.

او سرانجام از لبه‌های تیز بدنه ایستگاه که می‌توانست لباسش را پاره کند، عبور کرد و وارد ایستگاه فضایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایتالیا ايستگاه فضايي بين المللي فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، گفت: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی لازم در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته و در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

میثم اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل‌ونقل بخشی از زیست شهری است، بنابراین با سایر شئونات زندگی مردم درهم‌تنیدگی دارد و در عین حال که جلوی چشم همه قرار دارد، اما پیچیده است و موجب تغییرات سریع در روند حمل‌ونقل می‌شود.

وی افزود: فراهم کردن سریع و درست زیرساخت‌های حمل‌ونقل از سوی مسئولان امر اهمیت زیادی دارد، به این معنا که کندی‌ها و خطاهایی که زیست‌بوم‌های انسانی دارند را با استفاده از فناوری از سیستم خارج می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حیطه فناوری تولیدکننده و مصرف‌کننده داریم، گفت: تولیدکنندگان شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان مدیریت‌های حمل‌ونقلی به نمایندگی از شهروندان هستند.

اکبرزاده ادامه داد: نمایشگاه‌ها و رخدادهایی که همچون نمایشگاه حمل‌ونقل مکانی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده را در یک مکان گرد هم می‌آورد تا بتوانند یکدیگر را پیدا کنند، چرا که در حالت عادی نیازها تولید می‌شود، اما فرصتی برای پیدا کردن تأمین‌کننده آن‌ها نیست، در واقع افرادی بالقوه می‌توانند مواردی را تأمین کنند که مطمئن نیستند مصرف‌کننده داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته، در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

کد خبر 750495

دیگر خبرها

  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • فراتر از یک وینگ‌‌ بک همچون الخاندرو گریمالدو در بایرلورکوزن